Eddek Opublikowano 3 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2017 Witam. Zalało mi moduł UCH, nie mam centralnego zamka, wycieraczek itp, moduł po rozebraniu zaśniedziały itp a więc postanowiłem wymienić na inny Pytanie: Jak dobrać numery UCH? Moje są takie: 7703297183G S103600300J Na jaki w tym wypadku mogę wymienić powyższy moduł? Dzięki z góry za podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 5 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 Szukaj o takich samych numerach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eddek Opublikowano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2017 OK dzięki, znalazłem 'skrzyneczke' z tymi samymi numerami. A tak z ciekawości, nadają się do podmiany tylko te z tymi samymi numerami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zawisza1980 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jak by co to mam 7703297183G Teoretycznie powinno pasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi7 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Jak będą numery takie same to immo będzie działało "na starym kluczyku" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eddek Opublikowano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Zawisza1980- Dzięki za info, jak już wczesniej pisałem udało mi się trafić te same numery i zamówiłęm na allegro Maxi7- I właśnie też mnie to zastanawia, przekonamy się jak przyjdzie skrzynka i ją zamontuje, ale pewnie trzeba będzie immo rozbroić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi7 Opublikowano 6 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2017 Czekam z niecierpliwością, stoję przed podobnym problemem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eddek Opublikowano 8 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Maxi7- Skrzyneczka przyszła, zamontowana i jak narazie wszystko gra i bucy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxi7 Opublikowano 8 Lutego 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2017 Eddek - wielki szacun za odpowiedź Niektórzy po rozwiązaniu problemu nie potrafią wejść na forum i się podzielić taką informacją. Szerokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eddek Opublikowano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2017 Nie ma sprawy, dzięki i równiez najlepszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi