sqwara Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Ostatnio znalazłem coś takiego : Jak wam się podoba ?? Jak dla mnie wnętrze to lekka przesada, i te 17" tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 14 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2008 Lubię tuning ale z głową i bez przesady ,ale tak naprawdę to sztuką jest zachować autko w oryginale i utrzymywać je tak by inni się za nim oglądali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys16V Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 z zewnątrz wygląda fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 A ja znowu nie widze zdjecia :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 17 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2008 Swietny!! Oprocz tego "szpojlera" na klapie jest genialny! Przyjemny bodykit,piekne felgi i zacna gleba,no i to malowanie! jak dla mnie bomba:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Easy, musisz kliknąć na napis tuning felgi robią wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 Hehehe, nie zauwazylem linka Ladne fele, i ladnie zrobiony zderzak z tylu, tyle. Zaspawane wloty na masce - wieś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 bardzo ładne fele i gleba, wloty zaspawane są spoko srodek i lotka to jakas masakra hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torek Opublikowano 18 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2008 bardzo fajna.. tylko jestem ciekaw jak często wymienia tylne amora, albo całą belke, bo widać że sporo opuszczona... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 Hmmm jak dla mnie z zewnatrz super te fele gleba i lakier chwytaja za serce, ale środek dla mnie syf nienawidzę malunków w środku auta takie zboczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sqwara Opublikowano 20 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 http://www.designercars.net/membercars/2058.php http://www.designercars.net/membercars/2058.php Ostatnio dużo szukam meganek HB po tuningu w celu inspiracji, jak macie stronki (sklepy internetowe) z częściami do tego nadwozia megi hb 96r. to prosiłbym o podanie każda część się przyda. Po roku czasu oszczędzania postanowiłem zmodyfikować ją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 20 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2008 sqwara jedną ze stronek może być allegro gdzie troszkę części do hatchbacka jest - mało bo mało ale zawsze coś phazlach.esco.pl/sphazlach_pliki/menulewe_strony/strony_uczniow/str_ucz_patryk_wiglasz/zobacz.html"]http://[ciach]phazlach.esco.pl/sphazlach_pli...asz/zobacz.html tu masz przykład megany hb i tu też: http://megane-tuning.skyrock.com/1.html (tylko strony sobie tu przerzucaj, żeby zobaczyć efekt końcowy) 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 sqwara, tutaj mają bardzo dużo dodatków do Renault ogólnie: [ciach]k-tuning.de Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chess175 Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 tomek42007 Zajefajna jest ta Megii na drugiej stronie, którą podałeś to rzeczywiście może być inspiracja :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzys16V Opublikowano 21 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2008 ja mam progi i lotke w kombiku od SK- Tuning i nawet ciekawie to wygląda, jeszcze jak by sie znalazły morette to by było super ale najpierw trzeba opony kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi