czarek Opublikowano 20 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2007 witam . mam pytanie do kolegow co maja scenica 2 , czy jak uruchamiacie rano silnik wskaznik temperatury jest na zer czy moze jest jedna kreska , bo u mnie jest juz jedna kreska ?? .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Logicznie (nie mam scenica) rano to może być gdzie chce, ale jak silnik jest zimny to powinien być na samym dole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 mowimy o desce elektronicznej i wskaznik jest nie na wskazowke tylko zwiecace prostokaty i rano mi sie swieci jeden . czy tak ma byc czy walnietyjest czujnik.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 No to chyba logiczne ze jest 1 kreska bo silnik nie ma 0 stopni zawsze bedzie miec jakas temperature. Stajesz na dworze czy w garazu?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 staje na zewnatrz nie w garazu , mowisz tak jakkby w innym modelu nie z deska elektroniczna wskazowka juz byla w jakims polozeniu a nie na zero ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 No u mnie temperatura nie jest elektroniczna i po zapaleniu silnika sie zawsze troche podniesie tzw. na jakas 1/5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi