muskojat Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 (edytowane) Cześć! Posiadam aktualnie Meganke 1 ph1 1.6e. Aktualnie mam założone fabryczne stalówki 13". Chciałbym zakupić alufelgi, znalazłem już nawet jedne ogłoszenie. Powyższe alufelgi są zdjęte też z Megane HB, tyle, że ph2 - 1.4, 16V. Nie mogę znaleźć żadnych info na temat tych felg, poza tym, że mają aktualnie oponę 185/60 R15. Stąd moje pytanie - czy jest jakaś różnica w nadkolu między miedzy ph1 i ph2? Czy można śmiało brać, skoro tam nic nie tarło (nie były również założone żadne dystanse itd)? Edytowane 3 Kwietnia 2017 przez muskojat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Nie było różnic między phI i phII - będą pasować. Ten wzór rzeczywiście występował w phII 1.4 16V ale głównie jako 14 cali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muskojat Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 meganecoupe02, dzięki za pomoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi