rasta9500 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Witam serdecznie Otóż, zastanawiam się nad wymianą fabrycznego radia w Reni. Mam pewien dylemat, ponieważ nie chcę "wsadzać" nic na siłę tzn. nieoryginalne radia które nie pasują stylistycznie i nie działają z wyświetlaczem ( a, że mam pół skórę, więc wygląd to podstawa hehe ). W samochodzie miałem zamontowaną zmieniarkę alpine, lecz nie posiadała ona kieszeni na płyty wiec nikt nigdy jej nie sprawdzał czy działa. Umiejscowiona była w bagażniku i podłączona białym kablem, z okrągłą wtyczką 8pin. Moje pytanie brzmi, czy istnieje możliwość wymiany na jakieś inne radio, podobne do oryginalnego, do ramki 1DIN, albo montaż zmieniarki z tym, że nie na płyty cd tylko na usb/sd etc ? Może, któryś z użytkowników modernizował fabryczne radio, bądź go wymieniał i zna jakieś modele które pasują do Meganki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banan1202 Opublikowano 2 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2018 ja mam usb na sprzedaż do fabrycznego radia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi