ziko62 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Mam Scenica II 2005 opada sama elekryczna szyba przednia prawa i nie mogę jej podnieść i gdzie jest główny przekaznik do szyb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 Gdzie jest przekaźnik nie wiem ale jak mi opadła szyba to do wymiany był cały mechanizm unoszenia (zatarty silniczek i poplątane linki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 18 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2017 opada sama Czy po prostu nagle wpadła (siłą grawitacji), czy nagle szyba otworzyła się elektrycznie? Głównego przekaźnika nie ma. Przy każdej szybie jest moduł sterujący pojedynczą szybą i jeżeli zsunęła się "elektrycznie" to na 90% on jest uszkodzony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 19 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2017 (edytowane) Padł moduł o szyby wysyłaj do naprawy Edytowane 22 Maja 2017 przez cinas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziko62 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) Czy po prostu nagle wpadła (siłą grawitacji), czy nagle szyba otworzyła się elektrycznie? Głównego przekaźnika nie ma. Przy każdej szybie jest moduł sterujący pojedynczą szybą i jeżeli zsunęła się "elektrycznie" to na 90% on jest uszkodzony. Elektrycznie mi już dwa razy opadła i z kłopotami była podnieśiona na rażie mam odłączoną wtyczkę Edytowane 21 Maja 2017 przez P_r_z_e_m_o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Gdy szyba opadała to samoczynnie? Czy może była opuszczona i stało się tak przy próbie podniesienia przełącznikiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Padł moduł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziko62 Opublikowano 21 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Dodano: 21 maj 2017 - 12:22 Elektrycznie mi już dwa razy opadła i z kłopotami była podnieśiona na rażie mam odłączoną wtyczkę Gdzie znajduje się ten moduł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 Czarne użądzonko przy silniczku podnośnika - podłączona jest do niego wiązka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lufa Opublikowano 21 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2017 (edytowane) bezpośrednio przy silniczku. podmień z modułem tylnych drzwi dla pewności. Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 22 Maja 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziko62 Opublikowano 27 Maja 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 To nie moduł załozyłem na tylne drzwi i działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 27 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 A czy tylny, jak założyłeś na przód, działa dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi