mmalecki Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Witam chciałbym się poradzić odnośnie naprawy megane III grandtour. Po ostatnich deszczach zapchały mi się odpływy w podszybiu i woda zaczęła zalewać wnętrze co doprowadziło do usterki dmuchawy nawiewu. U mechanika stwierdzono ze trzeba wymienić wentylator wnętrza przez co rozebrano mi całą deskę rozdzielczą łącznie z przednimi drzwiami żeby odkręcić stelaż!! I tu moje pytanie czy mechanik nie przesadził z robotą i czy cena 800 robocizna + 800 cena nowego wentylatora są adekwatne do roboty bo mam mieszane uczucia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yogin74 Opublikowano 26 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2017 Tu masz filmik wymiany dmuchawy w scenicu III W meganie III wygląda to identycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi