TOJO Opublikowano 29 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Witam pany czy ktoś już miał styczność z nabijaniem ,uzupełnianiem, odgrzybianiem czyli w sumie full serwis klimatyzacji,chodzi mi konkretnie o koszta bo coś mi się wydaje że czynnik w naszych Megane nie będzie należał do tanich spraw ...obym się mylił !!!!! pozdrawiam Regulamin pkt. 5.7 Ludzie :!: Czytajcie przed wysłaniem to co palce "nastukały" na klawiszach :!: Poprawcie, wstawcie odpowiednie znaki przestankowe. Zacznijcie nowe zdanie wielką literą :!: Nikt was nie goni :!: Nie ogłaszaliśmy konkursu wklepywania literek na czas :!: ;) Trochę szacunku dla czytających. -Prezes Edytowane 30 Maja 2017 przez Prezes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Ponad tysiąc zapłacisz lekko licząc. Ale większość serwisów klimatyzacji zaopatrzyła się w odpowiednie redukcje, dzięki czemu można nabić klimę starym czynnikiem, płacąc za to normalne pieniądze. Oczywiście nie ASO. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 30 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2017 Przeglądnij oferty na Grouponie. W sceniolu za przegląd nabicie i ozonowanie zapłaciłem 50zł za pakiet + 30zł za dodatkowe 200g czynnika. Filtr kabinowy miałem wcześniej zakupiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 Gongien, ale Ty masz stary czynnik. Megane IV ma już R-1234yf. Za 80 zł. nikt Ci go nie nabije. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 31 Maja 2017 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2017 No wiadomo. Wykazałem jednak różnice w cenie. Mnie to kosztowało w ten sposób 80+ filtr. Jadąc indywidualnie do podobnego warsztatu wyceniono to na 200- 250 zł czyli 100 do 150% drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi