DawidNrw Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Witam Mam problem z moją Megane 3 z 2009roku Komputer główny w aucie pokazuje żebym skontrolowal oświetlenie bo przy wztecznym nie pali mi się światło Patrzyłem na żarówki to żadna nie wygląda na walnieta Podpinalem pod komputer i też nic Druga sprawa czujniki parkowania zaczęły mi szaleć przód wyczuwa tym właśnie wogole nic i nie wiem czy to nie jest spodowane tym światłem cofania. Komputer też nic nie pokazał Czujniki czasem wariuje jak stoję w miejscu i piszcza Wyłączyłem je narazie Ale chce mieć. Zrobione pomoże Ktoś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebartz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Hej, Sprawdzałeś czujnik biegu wstecznego w skrzyni biegów? Ew. bezpieczniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawidNrw Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 A komputer by tego nie pokazał? Żadnych błędów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thebartz Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 U mnie żadnych błędów nie pokazywalo a czujnik był walnięty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 16 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Komputer nic nie pokaże Edytowane 16 Czerwca 2017 przez Krzychu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi