allall Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 (edytowane) Witam serdecznie, zacznę od tego że montuję w mojej Megane 1 fh2 klimatyzację, mam wszystkie potrzebne elementy, lecz porównywałem wiązki kabli elektrycznej, i zauważyłem, że jednego cienkiego kabelka który dochodzi do panelu sterujcego, brakuje :) Czy ktoś mógł by mi wstawić schemat tej kostki? (w załączniku pokazana kostka i panel) Edytowane 15 Czerwca 2017 przez allall Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 15 Czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2017 Niestety nie jest to takie proste Jest kilka schematów dla danego modelu. Producent co jakiś czas wprowadzał zmiany i najpierw tworzył schematy, a potem dopiero na ich podstawie auta były montowane. W dziale download jest ich kilka kompletów. Poszukaj i wybierz sobie wcześniejszy ale najbliższy do daty produkcji Twojego auta. Schematy oczywiście nie są na jednym arkuszu ale rozdrobnione na poszczególne układy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi