Daariuuszz Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Czy ktoś może wie gdzie kupic orginalna rolete na tylna szybe do classic 97 ? Zauważyłem u siebie ,że posiadam uchwyty na rolete a w upalne i słoneczne dni taka roletka napewno by chroniła przed słońcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_r_z_e_m_o Opublikowano 24 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2008 Ja kupiłem sobie taką na dwie przyssawki, na całe okno i tak jeżdżę. z tym że nie jest to roleta zwijana. Kosztowała jakieś 10 zł. W jakimś markecie widziałem komplet jedną dużą i dwie małe na boczne okna. Kosztowało to jakieś 20-30 zł. Za oryginał pewnie sporo zapłacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daariuuszz Opublikowano 28 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2008 Własnie orginalna roleta napewno sporo kosztuje . Bede muisiał gdzies sie porozglądac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Ostatnio dowiedziałem się, że mam mocowanie tylnej rolety w podsufitce. Mam Megankę 1 PHII czy w niej była montowana roleta w tylnej półce? Szwagier ma tak w Lagunie, a czy w Megi tak było? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arczi92 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Tak była montowana taka roleta. KLIK jak byś był zainteresowany ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Krzychup, poszukaj na allegro półki z roletą... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychup Opublikowano 7 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2010 A czy półki w HB Megane 1 są takie same? Chodzi mi o PH1 i PH2 ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
19Urban94 Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Tego nie wiem, wiem ze będę kupował kompletną półkę do sedana, ale to jakoś po wakacjach... ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi