niebianskaskurwoala Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Wybaczcie jeśli gdzieś jest już podobny temat, ale mimo szukania, nie znalazłem. Szukam czegoś do sprawdzenia korekty wtrysków. Mam najprostszy eml327 bt z allegro, próbowałem chyba wszystkie dostępne appki na androida, ale nie znalazłem żadnej, która by mi pokazała wartości korekt. Może coś na windowsa? Nie potrzebuję niczego innego, tylko te korekty, dlatego wolałbym nie kupować niczego (szczególnie, że chcę oszczędzić* właśnie na sprawdzaniu tego u mechanika, który za każdym razem krzyczy sobie 100 zł za podłączenie do komputera). * Tak, wiem, Janusz-Polak ze mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anples Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 ale mimo szukania, nie znalazłem Np. ddt4all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack3226 Opublikowano 16 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Mam najprostszy eml327 bt z allegro, próbowałem chyba wszystkie dostępne appki na androida, ale nie znalazłem żadnej, która by mi pokazała wartości korekt. Obawiam się, że to może być problem nie interfejsu ale oprogramowania diagnostycznego, które nie rozpoznaje silnika. Np. oprogramowanie Maxiecu nie ma w wykazie silnika 1.6 dci. Edytowane 16 Lipca 2017 przez jack3226 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niebianskaskurwoala Opublikowano 16 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Chcę sprawdzić akurat 1.5 dci. O Maxiecu słyszałem, ale kosztuje 200 zł, więc trochę sporo. Ten ddt4all to raczej poza moje umiejętności, nie chciałbym znowu czegoś popsuć na kompie/w aucie :P Edytowane 16 Lipca 2017 przez niebianskaskurwoala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi