Danielossss Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Latem mam zamiar podpiąć do swojego fabrycznego kaseciaka (z możliwością obsługi zmieniarki) dodatkowe źródło dźwięku. Planów mam kilka, ale zależy mi przede wszystkim na obsłudze wszystkiego przez pilot pod kierownicą. Ze słynnej strony o kablomanni posiadam już wiele informacji, ale może prościej jest zapytać czy ktoś coś już takiego przerabiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 chyba nie, ale zamierzam mam zamiar zrobic zwykle wyprowadzenie audio na dowolne urzadzenie (minijack) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 To jest akurat proste, ale moje myśli biegają wciąż w temacie jak to obsługiwać pilocikiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Sony robi zmieniarki MP3, kwestia komunikacji radio<->zmieniarka i sprawa zalatwiona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 No właśnie , ale ta kwestia... (pilot pod kierownicą) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Jak radio sie dogada, to pilot pod kierownica bedzie jak najbardziej dzialal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Krzychu, poproszę o jakiegoś linka, bo mam zament w głowie po tym poście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 22 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 http://www.caraudioexpert.pl/zmieniarki-pl.../sony-cdx-t70mx Sa zmieniarki, ktore odczytuja pliki mp3. Sam chcialem sobie kupic taka zmieniarke, na allegro od czasu do czasu mozna trafic takie sprzety w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 22 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2007 Krzychu, - siu Mi nie chodzi o źródło sygnału MP3 (to jest proste)- czy inne, ale o możliwość obsługi tego fabrycznym pilotem pod kierownicą, że o wyświetlaczu nie wspomnę (odpuściłem wyświetlacz na samym początku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gipsiarz Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 No a nie ma czasem seryjnej zmieniarki MP3?? Do meganki II raczej jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir-Gutek Opublikowano 23 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Danielossss wiesz gdzie mozna kupic, albo jak zrobic kabel , ktory z jednej strony bedzie mial wejscie na mini jack, z z drugiej strony wtyczke na wejscie do zmieniarki? Chcialbym podpiac palmtopa pod fabryczne radio. Na wyswietlaczu mi za bardzo nie zalezy (tytuly mp3 wyswietlaja sie na palmtopie), a z fabrycznego pilota bede mial regulacje glosnosci - jak dla mnie wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danielossss Opublikowano 23 Lutego 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2007 Sir-Gutek, Poczytaj tą stronę, powinno wszystko być opisane. kabelek można zrobić samemu. tudio24.prv.pl/"]http://[ciach]tudio24.prv.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir-Gutek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Rzeczywiscie, zrobienie kabelka nie stanowilo problemu - juz go zrobilem (ciekawe czy dziala ) Lecz problemem jest radio w mojej meganie. Kupilem ja z radiem od Clio, ktore obsluguje fabrycznego pilota , oraz ma wejscie na zmieniarke. Lecz nie moge znalezc opcji, ktora uaktywnia to wejscie. Czy fabryczne radio do Megane II ma opcje uaktywnienia wejscia na zmieniarke? (jezeli tak, to chyba trzeba bedzie zmienic radio...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 jesli masz napis TunerList... to wejscie AUX uaktywnia sie tylko po podpieciu zmieniarki... jesli juz nie masz tego napisu, to prawym krzyzakiem, wciskasz na 3-5s guzik w lewo (powinno byc z boku napisane "expert") wtedy wchodzisz w tryb dodatkowych ustawien, tam masz mozliwosc zalaczenia na stale wejscia AUX, ktore pojawia sie w petli TUNER>CD>AUX>... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sir-Gutek Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 No niestety, na radiu jest napis "Tuner List", ciekawe ktore piny w kostce mini ISO uaktywniaja to wejscie, zaraz ide do auta troche poexperymentowac Jezeli nie da rady to wymienie to radio na fabryczne od Megany II i bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi