gaceq Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Witam ponownie Od 2dni podczas jazdy wyczuwam jakby palony plastik z kratek nawiewu. Myślałem że może coś za radiem się grzeje ale niby jest wszystko ok. Zapach jest przy wyłączonym wiatraku. Możliwe że ten tranzystor się coś nagrzewa ? miałem go już naprawianego rok temu i tak mi do głowy przyszedł. tylko bez dmuchawy by się nagrzewał ? Gdyby była włączona to ok, ale gdy nie działa nawiew ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aston76 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Sprawdź czy przypadkiem nie zatarło się sprzęgiełko na alternatorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marian1981 Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 Popieram aston76 u mnie tak było kiedy w końcu się sprzęgło zatrzymało i pasek się przetarł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 24 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2017 (edytowane) A wtedy pozostaje się modlić, żeby postrzępiony nie wkręcił się w rozrząd... Edytowane 24 Lipca 2017 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaceq Opublikowano 25 Lipca 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2017 (edytowane) Dziś po przejechaniu kilku km z tym zapachem postanowiłem zajrzeć pod maskę. Nie było tam czuć nic podobnego. Jeżeli to by było to sprzęgło czuć byłoby chyba nieźle ? Edytowane 25 Lipca 2017 przez gaceq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi