wiechu334 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 (edytowane) witam wszystkich forumowiczów i proszę o pomoc . mój problem polega na tym ,że megane 1 1,6 75km chodzi casami na dwa cylindry (podam przykład) pojechałem do sklepu jakies 12 km wszystko było ok, wychodzę ze sklepu , odpalam i słyszę ,że chodzi jak traktor , prubowałem cos grzebac przy kablach zapłonowych ale nic nie dało więc postanowiłem dojechać jakoś do domu po 5 km zaczął znów poprawnie chodzić . proszę o radę (auto chodzi nie chodzi na 1 i 4 cylindrze ) REGULAMIN W zasadzie to prawie cały paragraf 5. ortografia, interpunkcja, literki pl, wielkie litery, logika zdań. mireczek01 Edytowane 28 Lipca 2017 przez mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack3226 Opublikowano 28 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2017 Ten silnik ma półsekwencyjny wtrysk i 2 moduły zapłonowe. Albo masz uszkodzony jeden z modułów, albo problem z połączeniami elektrycznymi (zaśniedziałe styki w kostkach, wilgoć, ciekawe kiedy ktoś czyścił masę modułów i miejsce ich styku z pokrywą zaworów). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi