luki.kl Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 witajcie . Czy ktos w Scenicu II wywalał katalizator? Chcialbym usunac samodzielnie go ale nie wiem jak sie bedzie zachowywac auto? czy komputer nie bedzie wariował jak nie bedzie kata. moze ktos juz przeprowadzal taki zabieg i mi powiek czy warto sie za to brac? moze ktos wywalal w innym modelu ale przy tym samym silniku? aha silnik 1.9 dCi auto z 2003r juz w tej najnowszej budzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 25 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 Ja w swoim wywaliłem oba(1 za turbinka a drugi przed tłumikiem) !!! Ale ja mam IphII z tym silniczkiem! Myślę,że nie powinien wariować u Ciebie za to kucy kilka przyjdzie do stajenki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki.kl Opublikowano 25 Maja 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2008 a co wstawiłes w miejsce kata? duzo cie to kosztowało ? no i czy te silniki sa identyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewe Opublikowano 26 Maja 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2008 Proponuję opróżnić stary:) Ja tak zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kemot Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 Po zlikwidowaniu tych katalizatorów, zauważyliście jakiś odczuwalny przyrost mocy? Jest sens się w to bawić skoro u mnie autko ciagnie dość dobrze jeszcze? Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pewe Opublikowano 10 Lutego 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2009 jest sens jeżeli odczujesz spadek mocy, jeżeli nic się nie dzieje to znaczy, że jest ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi