djcorby Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Witam wszystkich . Mam problem z moją Renią . Od pewnego czasu dzieją się dziwne rzeczy . Brak wycieraczek , zapalniczki oraz brak możliwości otwarcia szyby pasażera od jego strony. I nie wiem teraz czy to jest zwarcie czy to jest moduł . Dzięki za odpowiedzi . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit-men Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Trzeba sprawdzić bezpieczniki odpowiedzialne za zasilanie tych układów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcorby Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Tylko to czasami jest a czasami działa normalnie . Ale raczej bezpieczniki są ok . Chociaż warto sprawdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Kiedy jest problem? Po deszczu, myciu? Jeśli tak to masz odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcorby Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Jest problem jak mu się uwodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Od pewnego czasu - czyli od jakiego czasu tak się dzieje? W 30 stopniowym upale gdy było sucho też miałeś te problemy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcorby Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Od 2 miesięcy. Niezależnie od pogody . Przed chwilą działały A po kilku ruchach wycieraczek znów się pojawiły wszystkie światła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Może podłącz pod kompa i sprawdź błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcorby Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 A przypomniałem sobie że jak rok temu elektryk zakładał mi granie to działo się tak samo ,Ale wtedy jak zablokowałem otwieranie auta to wtedy działało lecz nie działało mi zamykanie A teraz działa zamykanie . O co tutaj chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 19 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Może elektryk w kabelkach namieszał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djcorby Opublikowano 19 Września 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Września 2017 Ale przez rok bylo ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi