baszczok14 Opublikowano 24 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 24 Września 2017 Witam mam problem z podświetleniem zegara od prędkościomierza, problem jest taki że raz świeci ale krótko a raz to nie świeci wszystkie są ok i tam występuję diody led, czy jest na to sposdób by to zrobić połączenia w kablach jest ok, w nocy najbardziej mnie to denerwuję że nie widzę ile jest na liczniku, czy dacie radę coś doradzić może wy mieliście takie przypadki czekam na odpowiedź dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baszczok14 Opublikowano 26 Lutego 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Jak jest minusowa temperatura to się świeci chwilowo,a później powoli zanika jest możliwość naprawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
utusiek Opublikowano 28 Maja 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2018 Witaj, Mam podobny problem, również tylko podświetlenie prędkościomierza (raz świeci na chwilę innym razem w ogóle - nie znalazłem jakiejkolwiek zależności). Nie wiem jak jest z żarówkami, myślałem powymieniać wszystkie ale nie wiem jak się do nich dobrać - mając licznik na zewnątrz nie jestem w stanie ich wymontować i sprawdzić czy są dobre. Zaznaczę że licznik X64 STD EU. Chciałem zapytać czy udało ci się rozwiązać problem? Jeszcze jedno pytanie - czy gdyby żarówka podświetlenia prędkościomierza była przepalona to czy licznik kilometrów świeciłby? Pozdrzwiam Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baszczok14 Opublikowano 31 Października 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2018 w megance poliftowym nie ma żarówek tylko diody lutowane do płytki nic nie zrobiłem raz świeci raz nie REGULAMIN 5.6 interpunkcja. - mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi