Pawel_Pl Opublikowano 29 Września 2017 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Witam, Od dłuższego czasu stuka mi przekładnia kierownicza z przodu a konkretnie z lewej strony , gdy mocno złapie się za drążek i rusza góra dół to słychać ten stukot (nie są wybite drążki). Poszperałem trochę w internecie i wiem że jest możliwość kupienia tulei plastikowych na wymianę, wiem ze z prawej strony jest na pewno i kosztuje grosze ale mi stuka mi z lewej i chciałem podpowiedź lub jakieś zdjęcie czy z lewej strony jest taka sama tuleja? Oraz czy da się ją zmienić na samochodzie . Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banano7 Opublikowano 1 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2017 mam podobny problem, auto tlucze mi z lewej strony , cały przód zawieszenia wymieniany w lipcu 2017 , ma przelatane niecale 6 tys km , luz na maglownicy u mnie wyczuwam po skreceniu kół w lewo i ewidentnie czuć że drążek ma luz ale na boki a nie góra dół . czy tak powinno być ? i czy ktoś miewał podobny problem może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi