muniak.konrad Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Witam. Zakupiłem sondę clip i teraz pytanie. Nie mogę go odpalić na kompie bo mam win10. Jestem z Krakowa jeśli ktoś ma działającego clipa czy istniała by możliwość abym podjechał i sprawdził swoją sondę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 27 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2017 Ja też ,mam Win10, zrób wirtualną maszynę wgraj w nią WinXP i będzie działać. Nie wiem czy ktoś ci podepnie pod swój komputer, bo po wgraniu Clipa, trzeba przed jego odpaleniem podłączyć sondę żeby wgrały się sterowniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muniak.konrad Opublikowano 28 Października 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 A może wiesz po c 2 wyjścia USB oraz jedno z akumulatorem na którym pisze 12v. Podejrzewam że można podać 12 v zewnętrzne ale czy na pewno. Podejrzewam że coś z napięciem mam nie tak bo palą się czerwone diody. Sprzedawca zastrzega że musi być odpowiedni zasilanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek65 Opublikowano 28 Października 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2017 Tutaj nie pomogę, wiem tyle, że musisz mieć napięcie na akumulatorze powyżej 12V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 2 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2017 Windows 10 w niczym nie przeszkadza. Nie trzeba żadnych wirtualek. Jaką wersję CLIPa instalujesz ? Jaką masz sondę ? RTL Probe czy Alliance ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi