tadzio89 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 niepokoi mnie ten wyciek oleju, jak sadzicie amory nadaja sie juz do wymiany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 jedź na SKP niech zmierzą skuteczność, jak jest wysoka to jeszcze można pojeździć, ale generalnie skoro się pocą to już pierwszy sygnał do zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 zawieszenie bylo badane i diagnosta nie stwierdzil usterek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 Generalnie na tych zdjęciach za dużo nie widaćbo ciemne miejsce jest w zakresie pracy. U mnie jak sie amorek pocił to sie pocił i nie miał człowiek wątpliwości. Jaka była sprawność amorków na tyle? PS. Sprawdzane było tak po prostu czy w ramach przeglądu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tadzio89 Opublikowano 2 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 juz dokladnie nie pamietam, ale wiem, ze wszystko bylo ok, zawieszenie bylo sprawdzane oddzielnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 2 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2008 co znaczy ok, podaj wynik w procentach, jak to "ok" to wymieniaj :) ok to nie jest argument... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi