michal.tychy Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Witam wszystkich mam małe pytanko niestety uległ mi zniszczeniu podczas małych przeróbek :) boczek z przednich drzwi szukam i szukam ale ciezko mi znależć używke moje pytanie jest nastepujące czy boczek z megane po 99r. bedzie pasował do 97r.?? chodzi mi o wersje 5 drzwi classic na oko wyglada tak samo ale czy w praktyce tez tak bedzie?? Z góry dzieki za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 boczków jest pełno na allegro... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.tychy Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 fakt jest pełno ale nie do tego modelu dlatego pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 źle szukasz i tyle... pokaż foto boczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal.tychy Opublikowano 3 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 skoro ty szukasz dobrze to daj linka a nie sie wymądrzasz fota nic ci nie da tu chodzi o rozstaw mocowania liczyłem że ktoś miał doczynienia z takim przypadkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 A sprawdzałeś u nas w dziale Giełda/sprzedam?. Chyba kolega zioło ma dojście do części praktycznie wszystkich modeli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 3 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2008 Ph 2 : http://allegro.pl/item373104822_plastik_ta...e_99_02_r_.html Ph 1 : http://allegro.pl/item372068117_tapicerka_...ult_megane.html boczki się różniły w zależności od fazy oraz czy auto miało elektryczne szyby i tyle tych różnic było EDIT: linki poprawione :) thx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 6 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2008 bronius odwrotnie dales linki ;-) pierwszy to II faza ,a drugi to I Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi