marek_c Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 a ja zadam inne pytanie - czy u Was też gubi sygnał? czy może jest to związane z metalizowana ( fioletową ) przednią szybą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prosiaczek231 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Marek_C sam odpowiedziałeś na swoje pytanko, winowajcą gubienia sygnału jest szyba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 prosiaczek231, poszukaj map na forum www.peb.pl tam jest tego najwięcej i znajdziesz gotowe opisy jak instalować. A jak nie jesteś tam zarejestrowany to wpisz w google model swojej navi + peb.pl i jest szansa że samo się znajdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silvercar Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Miałem do czynienia z Larkiem 35.3 i jak dla mnie rewelacja. Oprócz nawigacji jeszcze filmiki można pooglądać na postoju Co do oprogramowania to polecam: http://forum.dvhk.pl/forumdisplay.php?f=80 Dzięki kolejnemu forum, nawigacja dostała nowe oblicze ;) ładniejsze i sprawniejsze, po prostu takie jak chciałem: http://www.my-navia.pl/index.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 prosiaczek231, czu już odblokowałeś swoją? jeżeli tak to jak? bo zmiana nazy autorun na explorer.exe nic nie daje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 marek_c, tu masz cały tutorial operacji http://peb.pl/sprzet-do-nawigacji/277151-t...-wince-5-a.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Robak, dzięki już po sprawie - załatwione. ( możesz usunąć będzie mniejszy bałagan ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 marek_c, spróbuj sposobu jaki ostatnio pojawiła się na MANTĘ. Na czystej karcie SD za pomocą czytnika kart podłączonego do kompa, zrób pusty folder i nazwij go explorer.exe. Tak spreparowaną kartę daj do slotu w Navi i włącz. Jeśli na ekranie zobaczysz wszystkie katalogi jakie navi posiada, wtedy nic nie trzeba dogrywać, flashować, czy zmieniać w plikach systemowych. Wystarczy że na karcie z mapką masz ten katalog i wybierasz exe do danego programu nawigacyjnego który z mapkami masz na karcie. Jeśli tych plików nie zobaczysz to niestety trzeba przeflashować winde. Próba jednak nic nie kosztuje, no trochę roboty dodano Widzę, że spóźniłem sie z postem, skoro przerobiona to już po grzybach. Sposób niepotrzebny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamangel Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 Sposób potrzebny, bo innym może pomóc,a mantę 060 polecam w 100% - automapa 5 czy igo śmigają na niej aż miło,a i odtwarzacz filmów i gierki też chodzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 27 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Września 2008 gojgien, już odblokowałem i jest wgrana automapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robak Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 gojgien, sposób przetestowany i działa na clarion, smart GPS, jak też na wspominanej biedronce, ważne jest aby ta karta była czysta potem można na nią wgrywać co tylko się zechce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 29 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2008 Robak, no to pięknie czyli teoretycznie można tak z wszystkim co ma przyblokowanego Win. CE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 a ja mam inne pytanie można navie ładować przez kabel USB ? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 allien18, tak powinien być w komplecie USB/mini USB. Na kompie musi być zainstalowany Microsoft ActiweSync, by się komunikował z Win CE. Jest to dobre do wgrywania nowych POI, do samych mapek innych niż zainstalowana fabrycznie, warto mieć slot na kartę SD w kompie lub czytnik kart na USB (do SD tylko 8 złotych) ładowanie mapy Europy przez nawigację trwa kilka godzin, przez czytnik kilkanaście minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
allien18 Opublikowano 3 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2008 a nawigacja jak będzie podłączona ale wyłączona do kompa to będzie sie ładowała bo nie zrozumiałem EDIT: odblokowałem ją ale nie mam paska startu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi