swirus22 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 Witam jestem właścicielem tej oto meganki. i mam problem. pewnego pięknego dnia w czasie jazdy w boczne nadkole(to żółte z przody) uderzył piesek. i wyrwało mi cześć też żółtej nakładki. niestety nie znalazła sie. był to dość spory kawałek . sztukowałem to poprzez zrobienie formy z żywicy i włókna. lecz nie wygląda to za szałowo. nie mogę nigdzie znaleźć takich nakładek. nie wiecie gdzie mógłbym takie coś znaleźć. w tak wogóle to jak oceniacie wygląd samochodu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 z 10 lat temu takie nadkola produkowała firma ELIA, ale z tego co gdzieś czytałem to taki komplet spoilerów kosztował ponad 1000 euro :) a auto wygląda tragicznie właśnie po przez te żółte wstawki, widziałem to auto swego czasu na allegro, poprzedni właściciel musiał mieć niezły gust :) nawet jakąś fotę znalazłem :) EDIT: znalazłem na stronie ELIA: nowy kompletny kit kosztuje 1980 euro :) http://gateway.selltec.com/go/elia/($yugqY...lQUZn_qZiB.html z tyłu fajnie się prezentuje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 nie wiesz gdzie dostać takie nadkola? ja to nie wiem, wszędzie gdzie byś nie patrzył to "carzone".... kolega bronius, już Ci tu podpowiedział... ale za taką cenę :shock: to wątpię żebyś się skusił.... :-P Pozostaje Ci albo śledzenie allegro... a nóż coś się trafi... albo samemu dalej rzeźbić albo znaleźć kogoś kto Ci na zamówienie dorobi jedno nadkole... :-/ pod kolor ja to wszystko jest to fajnie wygląda 8-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 4 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2008 szukaj kogos kto ci cos takiego dobrze dorobi bo cena nie jest promocyjna :) jezeli chodzi o wyglad to kwestia gustu ja jestem za malowaniem wszystkiego w kolor ale to twoja sprawa dla mnie wygląda jak pisanka ale wazne ze nie ma burackich naklejek, tłumikow, kratek, spojlerow 2 metrowych, etc. Ps. zastanow sie nad zmianą zółtego koloru heh pozdro :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi