Papf Opublikowano 8 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2018 Wczoraj podłączyłem CLIP'a który do mnie w końcu doszedł no i taki widok mi się ukazał: Ktoś wie od czego możliwe takie błędy? Jeżeli zły dział to przepraszam, ale wydawało mi się że ten najodpowiedniejszy Podziękowania dla @tomakur który zdalnie pomógł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbbba Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 podpowiesz kolego, jakie było rozwiązanie tego problemu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qbak Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Ale jakiego problemu? Niewłaściwa konfiguracja sieci CAN. Stan faktyczny nie zgadza się z zapisanym i jest różnica zapisanej konfiguracji w module UCH i Airbag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi