Bklnncs Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 Witam. Jestem posiadaczem Renault Megane II ph1 1.9dCi 120km od 2 miesięcy. Od początku zauważyłem, że po włączeniu świateł pozycyjnych automatycznie włączają mi się światła mijania, tj. nie mogę włączyć samych świateł pozycyjnych. Czego to może być wina? Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacper69 Opublikowano 24 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2018 w tym aucie to chyba tak jest po aktywowaniu/włączeniu funkcji świateł do jazdy dziennej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Saddam Opublikowano 28 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Kolego, musisz wyłączyć automatyczne światła, wtedy masz pozycyjne osobno włączane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi