toonek Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Dzień dobry, Czy spotkał się ktoś z tym interfejsem? Renault-COM Bluetooth Diagnostic and Programming Tool Czy rzeczywiście jego użyteczność podobna do CLiPa ? Cena atrakcyjna. Na razie na klona jeszcze mi brakuje a rozważam zabawę w aktywacje tempomatu w Megane III phI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomakur Opublikowano 8 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Cześć Podjedz do Kielc to Ci włączę Tempomat do mnie masz jakieś 105 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astma Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Ja posiadam ten intrerfejs i to klon superscan 3 w wersji solo.Nie działa diagnostyka CAN.Alre reszta ok.Jrefsyny problem jaki mam to wczasie programowania kart prosi o PIN.A nie wiem gdzie tym programem pobrać numer ISK,albo się nie da.Łączy z automatyczną skrzynią DP0 bez problemu.Można zapisać wymianre oleju itd.Dużo opcji. Co robiłem i działa: -Kasowanie błędów -Zapis wymiany oleju skrzyni -Testy :przepustnicy,żarówek,przycisków ,sond lambda. -zmiana jezyka -mile na km -programowanie wspomagania -zmiana przrebiegu do serwisu -poziom rezerwy paliwa -pełny podgląd wszystkich danych w czasie rzreczywistym. -Kasowanie korekt wtryskiwaczy Do większości rzeczy wyświetlają sie procesury w okienku,co należy robić po kolei. Jak za te pieniądze dam 8/10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adamos1115 Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2018 Dnia 8.03.2018 o 09:23, toonek napisał: Dzień dobry, Czy spotkał się ktoś z tym interfejsem? Renault-COM Bluetooth Diagnostic and Programming Tool Czy rzeczywiście jego użyteczność podobna do CLiPa ? Cena atrakcyjna. Na razie na klona jeszcze mi brakuje a rozważam zabawę w aktywacje tempomatu w Megane III phI. To szmelc.Szkoda kasiorki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi