marek_c Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Spodziewałem się, że w końcu to nastąpi ale nie, że tak szybko! GRATULACJE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spiker Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 To w końcu polak i pokazał klasę! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 brawo Robert :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Teraz jeszcze dokopać Niemcom (a ciężko będzie, bo jest aktualnie 0:1) i będzie podwójna radość :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCO_J Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Robert Kubica to przyszlosc F1!!! Jeszcze niedawno to Heidfeld byl nr1 w zespole BMW Sauber ale dzis byl dla Roberta tlem!! Na kazdym okrazeniu krecil czasy lepsze od Niemca o 2 sec!! To w F1 przepasc... Jeszcze wielokrotnie uslyszymy na torach F1 Mazurka Dabrowskiego!! GO ,Robert GO!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek bydgoszcz Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Myślę że przyroda dąży do równowagi jeśli Kubica wygrał to .... ale trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 prawie popłakałem się oglądając jak grają nam Mazurka Dąbrowskiego... tego nam było trzeba :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 i co ciekawe Robert jest normalnym facetem z którym można pogadać, pośmiać się i wypić przysłowiową puszke piwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiszaElk Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 cięcie MSPANC: piłeś z nim piwo, gadałeś i śmiałeś się z nim? Zazdroszczę.... Nie cytujemy posta w całości, pisząc bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin. :) - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 8 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 piwa nie piłem ( praca ), rozmawiałem, śmiałem się i "czuwałem nad jego bezpieczeństwem" - mogę tylko napisać jedno - "mocny gość". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cmikus Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Robert dziś pokazał co potrafi piękna jazda Gratulacje!sportowiec z którego możemy być w pełni zadowoleni i dokopał Niemcowi heheheeh :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 8 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nie oglądałem, ale mnie zaskoczyliście, jak to przeczytałem! Brawo Robert! Szwaby AUT!!! Oglądałem mecz i przykre to było ;-( Ale info o Kubicy mi poprawiło humor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 Masz czego żałować. Myślałem, że na zawał kojtnę - Waldek może poświadczyć. :) Ach te reklamy na RTL-u :-/ Takich emocji jak wczoraj, to nie przeżywałem za czasów Prosta i Msch, choć też były ogromne ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 9 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2008 wypić przysłowiową puszke piwa. hehe, raczej nie, bo ten nasz Robercik nie pije :) Piękny wyścig choć nieporównywalny z emocjami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi