sornat Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 mozesz zawsze kupic uzywany i wymienic sam zwijacz - to jest 30min roboty... tu masz instrukcje: http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=649&a...asc&start=0 mnie ta zabawa kosztowala 120zł CAŁY PRZEłąCZNIK ZESPOLOONY + chyba z 10 zł za koncowki TORX duze ktore potrezbowalem do odkrecenia kieorwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 na razie posucha na allegro, a kupowac uzywke zwijacza mi sie nie usmiecha - skad mam pewnosc ze bedzie lepsza niz moja? dobrze ze jest tutorial, nie bedzie trzeba do warsztatu jechac;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sornat Opublikowano 24 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2008 bo ja wiem czy posucha.... http://allegro.pl/search.php?string=prze%C...;personal_rec=0 mozesz popytac na szrotach jeszcze ja na allegro za 2 razem trafilem ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cienislaw Opublikowano 26 Stycznia 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 ta, zle szukalem, potem znalazlem kilka sztuk. na zdjeciu wygladaja ok, pytanie tylko ile maja nakrecone kilometrow na tych tasmach. dzisiaj niestety moja zrobila kaput - podjechalem pod dom, zaswiecilo sie service i kontrolka poduchy. niespecjalnie mam ochote szukac po allegro i 'probowac' wydac 200zl zeby za pol roku znowu mi walnelo. mowi sie trudno, kupie nowke w aso, bo czas goni. wlasnie, orientuje sie ktos czy 'niebezpieczne' jest jezdzenie z taka usterka ie czy nie lepiej odlaczyc poduche zeby nie wywalila przypadkowo? dzieki za odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi