peter021 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2008 cześć ludziska mam takie pytanko moja meganka zaczęła od jakiegoś czasu zjeżdżać tylne opony ale tylko od środka co moŻe być powodem , byłem na diagnostyce i wszystko jest dobrze[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 krzywa belka lub padnięte łożyska na belce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 14 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 peter021, od środka auta czy opony? Może po prostu za duże ciśnienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter021 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2008 jak byś patrzył na tył auta to oba koła mają zjechane opony po wewnętrznej stronie ( od krawędzi opony jakieś 3cm.) jak by było złe ciśnienie to by opona by była inaczej zjechana lub obie krawędzie na jednej oponie lub środek opony. A tak wogle to jak można sprawdzić czy belka jest prosta????? dzięki za odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mastryl Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 poszły ci łożyska na belce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peter021 Opublikowano 15 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 A mam takie pytanie te łożyska to są te od piast czy jeszcze jakieś tam są ????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 15 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2008 inne, koszt regeneracji belki to około 600-1000 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi