zOOm_44 Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Witam.Jaki polecacie transmiter FM. Zależy mi aby miał połączenie przez bluetooth ale również na usb. Dobrze jakby był pilot. Jakie macie doświadczenia ,czy dobrze gra z fabrycznymi radiami. Czy nie ma szumów itp. Jak wypada z jakością odtworzonych utworów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
droopy Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Ja raczej nie polecam. Miałem kilka transmiterów, zarówno takich niesamowicie tanich, jak i dużo droższych. Owszem, te droższe radzą sobie lepiej, ale i tak pojawiają się szumy, a i przede wszystkim dźwięk traci swoją głębię, co mnie mocno irytuje. Ostatecznie wymieniłem fabryczne Tuner List na Update List, mam teraz AUX i jestem o wiele bardziej zadowolony niż z tych transmiterów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysxx Opublikowano 12 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2018 Ja też nie polecam transmiterów. Miałem dwa, z czego jeden droższy, i gdy jest przerwa między piosenkami to słychać szum i jakby zakłócenia. Jak leci piosenka to tak tego nie słychać, ale w przerwach jest to irytujące. Obecnie kupiłem sobie odbiornik bluetooth podłączony pod AUX (zasilany z USB) i mogę bezprzewodowo przesyłać muzykę z telefonów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zOOm_44 Opublikowano 13 Lipca 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2018 (edytowane) Dzięki za odp. Słydzałem ze ten nowszy model xiaomi 3s dobrze sobie radzi. Źródło muzyki tidal hi fi. Podobno brzmi ok. Ale jak coś to dajcie namiary na odbiornik aux. Pozdro Edytowane 13 Lipca 2018 przez zOOm_44 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi