mir-za Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Szanowni Koledzy pomóżcie wczoraj uzyskałem 4 razy komunikat po wciśnięciu guzika do zapalania Możliwość Awarii silnika "STOP" Auto nie zapalał mało co do pracy się nie spóźniłem po którym razie zapalił i jeżdżę ze świadomością co to może być Auto prosto z salonu miał 5,5 Km w 2011 r. Teraz 190,000 km diesel za bardzo nie miałem problemów, po za tym gdy padł 1,5 roku temu komputer za 1400,00 Euro tyle mnie kosztowała naprawa w ASO Niemcy Też miałem podobny komunikat ale już na wieki "Awaria Silnika" STOP i na tym koniec Co doradzacie do puki zapala jechać do ASO czy samemu sprawdzić błędy ? czekam na Pomoc ? Pozdrawiam Wszystkich na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 24 Lipca 2018 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2018 Korzystnie jest podjechać do aso czy do serwisu z clipem do diagnozy błędów. Odpowiedz sobie ; - czy było ostatnio dużo jazd po mieście i na krótkich dystansach? - kiedy zmieniałeś filtr paliwa? - czy urządzenia elektroniczne nie uległy zawilgoceniu? - czy drożne są kanały odpływu wody z podszybia? - czy nie tankowałeś na podejrzanej stacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi