ROGAL Opublikowano 24 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2007 Witam serdecznie jakis czas temu zmuszony bylem dostać siem za zegary w swojej Megane i napotkałem tam na ciekawa kostke która nie mam pojecia do czego sluzy moze mi ktos pomoze i powie do czego ona jest Z gory dziekuje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 to moze opisz jak wygladala? czy byla podpieta (jak tak to gdzie)? jakiego koloru? ile kabli? moze zdjecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 25 Lutego 2007 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2007 Najlepiej opis i foto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROGAL Opublikowano 2 Marca 2007 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 Postaram sie jak najszybciej napisac opis i zrobic zdjecie. Kostka ta nie byla nigdzie podpieta zamocowana byla na uchwycie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi