gruku Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Witam. Kupiłem silnik po regeneracji i mam od sprzedawcy zalecenie aby użyć przez 500-600km oleju MILLERS OILS CRO 10W40 5L, po przejechaniu tych kilometrów wymienić olej na prawidłowy dla tego silnika (dostałem info że na 5W30 ale z tego co widzę prawidłowy jest 5W40). Chciałbym się dowiedzieć czy olej MILLERS OILS TRIDENT 5W40 5L będzie ok. ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trybik Opublikowano 16 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2018 Do swojego 1.4 TCe leję Millers Trident Professional 5W40 - bardzo dobry olej (pełny syntetyk na bazie syntetycznej) w akceptowalnej cenie. Ja kupuje na petrostar.pl (dobra cena). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi