rb_zg Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Parking przed moim blokiem :) Wreszcie udało się zaparkować obok siebie, choć właściciele się nie znają. Są mieszkańcami dwóch budynków. Oczywiście jeden sedanik jest mój :) Ps. Przepraszam za jakość zdjęcia - zrobione zostało telefonem komórkowym. Przeprosiny to powinny być za pisanie postów byle gdzie :evil: Dział "Nasi użytkownicy i ich auta" jest przeznaczony na prezentację swoich meganek, a nie do pisania o D.... Maryny. Od tego jest "Offtopic / Fun" Następnym razem post poleci do kosza, a Ty otrzymasz ostrzeżenie w formie paseczka. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Szkoda tylko, że to parkowanie w stylu PL odbywa się kosztem trawnika. :-/ Fakt byle jakiego ale zawsze to trawnik ;-) Że o zastawieniu całego chodnika (może drogi dla rowerów) nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 21 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2008 Kto wie może to jest też droga dla wozu strażackiego.. :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piszu Opublikowano 23 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2008 bez przesady z tym jęczeniem na trawnik i chodnik, jest to na pewno teren osiedla, zatem piesi mają pierwszeństwo w poruszaniu się po drodze, zatem chodnik nie jest im potrzebny, a co do tego trawnika... litości... fakt, że rzadko trafiaja sie tak egzotyczne i piekne rosliny jak te tu, ale jakos to przetrwamy :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kawalek_edukacyjny Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 u mnie na osiedlu też można zrobic taki spot :) Przed blokiem parkuje: MI HB czerwony MI Coupe zółty MI HB srebny (moich rodziców) 2x MII granatowe i Czasami moja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 2 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2008 A to mój widok z okna. Zdjęcie w albumie już od jakiegoś czasu: http://megane.com.pl/album_pic.php?pic_id=959 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prezes Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 Nie ma to jak prywatne zloty :) Widać, co raz więcej ludków przekonuje się do aut na "R" ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrNO Opublikowano 3 Września 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2008 a u mnie MII, zarówno w starej lokalizacji i w nowej mam tylko ja, nawet w okolicy ciężko, jedną widze w oddali, ale na osiedlu nawet nie mijam. MI jest pare, pod blokiem tylko jedna. No cóż... ale przynajmniej robię wrażenie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi