lepper_pl Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 póki co powiem Ci jak bym ja zareagował. Zszedł bym na dół i wyłączył bym światła, przeklnął parę razy na siebie że zapomniałem i nie spojrzałem, wyciągnął akumulator do ładowania. Przeklął jeszcze parę razy i z rana włożył aku i pojechał. Jeżeli twoja fajna teoria o zdenerwowanym złodzieju jest słuszna to brak akumulatora by mu utrudnił dodatkowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Nie nie nie - to nie złodziej - to coś ponad nasze umysły - na awaryjnych stał samochód góra 10 min - nie wiecej, poniewaz po meczu ok godz. 22.50 byłem na balkonie zapalić - a ok 23.10 światła juz migały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Bronius - ciekawe jak Ty byś zareagował jak by sie taka sytuacja zaistniała w Twjej Reninic bym nie zrobił, olełbym sprawę i nie wracał do tego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Ok i tak trzeba zrobic, ale napisałem na forum poniewaz dziwna sytuacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 bronius, zawsze mógłbyś napisać o tym na forum :) wilos, ostatnio czytałem artykuł że gostkowi w szafie jakaś kobitka mieszkała przez dłuższy czas i wybierała mu lodówke, może ktoś sie chciał przekimać a w megance - ten przełącznik moża kolanem trącić - wystraszyła sie że to alarm i uciekła :) A szczerze: czym sie przejmować, auto stoi znaczy sie nikt odjechać nie chciał - bo jak by chciał to ten wątek nie był by w dziale FUN :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Sprawdzałem rano - dosyc cięzko ten przycisk sie wciska, ogólnie go jeszcze nie używałem od początku wspólpracy z Megane. Takze mozliwe że mógł być ruszony i podczas postoju pod wpływem zmiany temperatur, podmuchu wiatru i innych sił natury mógłby sie wycisnąć. Ale dosyc sporo sie namyslałem na ten temat - mam nadzieje że taka sytacja zdarzy sie komuś z forum. :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 nie no panowie sprawa jest poważna. trzeba się tym zająć,wilos, wyjasnij mi (bo nie zaskoczyłem) "odciśnięty" to włączony czy wyłączony. poza tym istnieje takie powiedzenie - "złośliwość rzeczy martwych" no i Rutkowski ale gość stracił licencję to maże za pół ceny sprawę zbada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Przycisk ,,awaryjnych" odciśniety - właczone awaryjne, wciśnięty wyłączone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bronius Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 wilos, nie mysl już nad tym, pomyśl o Żonie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldek708 Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 mam nadzieje że taka sytacja zdarzy sie komuś z forum.no kolego Wilos-ładnie nam życzysz,dziękujemy :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 Chodzi o to aby wymienic spostrzeżenia, a nie o to żeby wam zrobić na złośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 26 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 wilos, jeżeli masz autoalarm to może on się włączył ( syrena może być zepsuta i nie wyje - sprawdzić ), jako że nie wyło zasugerowałeś się awaryjnymi a teraz dorabiasz teorię do praktyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilos Opublikowano 26 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2008 nie nie to były awaryjne - poniewaz jak otworzyłem Megi - i wcisnąłem przycisk - awaryjne przestały działac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 ale modzi bawili pfff :-/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi