marek789 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Witam, zastanawiałem się gdzie umieścić post aż w końcu wylądował tutaj. W jakich wersjach silnikowych w Megane II i Scenic II występowały piasty na 5 śrub? 2.0 Turbo oraz 2.0 dCi, ale czy tylko? Wydawało mi się, że kiedyś widziałem w 1.9 dCi 130 oraz w którymś z wolnossących poliftowych 2.0. Może ktoś posiada wiedzę na ten temat i się podzieli? Z góry dziękuje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 W megane II i scenic II w 2.0T nie występowały. Tutaj tylko na 4 śruby (nie pisze tu o RS-ach). Tak jak pisałeś 5 śrub w wersjach z silnikiem nissana 2.0DCI . Co do wolnossących to nie wiem na 100%, ale się nie spotkałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek789 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Pytam, bo właśnie ostatnio widziałem CC które miało właśnie felgę na 5 śrub, a dystansu tam nie widziałem. Jeździ nie daleko mojej szkoły to może kiedyś ją znajdę ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 26 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2018 Pewnie z silnikiem 2.0dCi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi