martinello Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Witam W mojej przeglądarce (Opera|) na treści tematów wyświetla się bardzo denerwujące okienko z reklamą (aktualnie motoricus.com). jest to małe okienko z cienką obwódką. Problem jest taki, że nie da się go wyłączyć lub przesunąć - a niestety skutecznie zasłania sobą treść postów... Co można z tym zrobic ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 też używam Opery i nic mi nie przeszkadza, owa reklama jest w górnym prawym rogu i na nic nie zachodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Ja w firefoxie mam AdBlock Plus i nie widze zadnych rekalm :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychu Opublikowano 30 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2008 martinello, wina leży po stronie Twojej przeglądarki, a dokładnie wyświetlaniu animacji flash, radzę update. Reklama jest na stałe umiejscowiona na górze strony i jesteś jedyną osobą, która zgłasza taki problem. Umieszczjąc reklamy staram się, aby nie irytowały zbyt mocno użytkowników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martinello Opublikowano 1 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 martinello, wina leży po stronie Twojej przeglądarki, a dokładnie wyświetlaniu animacji flash, radzę updateNo to klops.Bo używam najnowszej Opery 9.5... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_c Opublikowano 1 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2008 ja też :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi