Daro225 Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 Siemka wszystkim Mam do was takie pytanie jaką pojemność ma zbiornik paliwa w renault megane coupe 1.9 DTI z 99r. ??? z góry dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam Pytam bo w mojej miejscowości robią przekręty na paliwie jak kumpel miał bak 60l to mu nalali 69l a nie pisze nigdzie jaki mam w renówce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 27 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2008 zbiornik to 60 litrów ale to że wchodzi zazwyczaj parę litrów więcej to norma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daro225 Opublikowano 28 Czerwca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 dzięki za pomoc :) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimak Opublikowano 28 Czerwca 2008 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2008 Warto sprawdzić jaką pojemnością baku się dysponuje. Ja mam megankę 99r. bak 60 litrów, jak brakło mi paliwa (na szczęście 100 metrów od stacji benzynowej) to zatankowałem tylko 53 litry - pod korek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi