xtheworldsx43 Opublikowano 18 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2019 Witam otóż posiadam mały problem ze swoją meganka classic 1.6 16v po lifcie od dłuższego czasu borykam się z problem ponieważ nie umiem namierzyć winowajcy. Otóż jak ruszam samochodem słychać taki dziwny dzwiek terakotanie jak by trytytka po szprychach ktoś jeździł do chodzi ten hałas z przodu samochodu od spodu może miał by ktoś jakiś pomysł albo taki problem? Dodam że Jan jeździłem po placu to brat który stał na zewnątrz też to słyszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
megane1ph2 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 Znalazłeś może rozwiązanie tego problemu? Mam dokładnie taką samą sytuację i również nie mogę namierzyć problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej-2010 Opublikowano 21 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2020 megane1ph2 " Dziwny dzwiek terakotanie jak by trytytka po szprychach " ; - czy występuje jak auto stoi a silnik pracuje, czy tylko jak jeździ? - czy możesz zlokalizować przybliżone miejsce dźwięku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi