Bary1622 Opublikowano 13 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2019 witam potrzebuje schematu wiązki klapy tylnej megane ii kombi z góry dziękuje za pomoc REGULAMIN pkt. 5.1 Użytkownicy zobowiązani są do umieszczania swoich tematów w odpowiednich działach... - przeniosłem mireczek01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szafir51 Opublikowano 14 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Coś ci nie działa? Generalnie nie ma czegoś takiego jak schemat wiązki, są schematy połączeń różnych elementów - silnika zamka, anteny, wycieraczek, oświetlenia itp. Ja kiedyś całą swoją wiązkę przelutowałem, pomogło na jakieś 2 lata. Potem znowu coś musiałem poprawić, ostatnio znów lutowałem kilka kabli. Z perspektywy czasu gdybym się miał teraz za to zabierać to szukałbym wiązki z jakiegoś rozbitka i wymieniał całość. Pewnie sporo rozbierania ale i tak lepiej/pewniej niż lutowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bary1622 Opublikowano 14 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2019 Właśnie mam z drugiego ale nie wiem jak połączyć tę czarne kable Stara była cała przecięte i nie wiem jak dojść do ładu z czarnymi kablami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mireczek01 Opublikowano 16 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Problem z czarnymi kablami w wiązce klapy, jest odwiecznym problemem osób naprawiających tą wiązkę. W dziel PLIKI masz schematy elektryczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi