Gpiotrek23 Opublikowano 28 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2019 Witam Aktualnie mam delphi 150s ale np jak wypne kostkę od temperatury płynu czy czujnika od temp zasynanego powietrza to nie pokazuje on ze to to tylko jakiś błąd z dziwnym ciągiem cyfr. Znacie jakiś interfejs co to rozpozna, clip za drogi, coś za 200-300 może być z Chin. Nie planuje robić żadnych modyfikacji w sterownikach tylko jak coś nie działa chciałbym widzieć gdzie dokładnie szukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 29 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2019 nic w tych pieniądzach się nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gpiotrek23 Opublikowano 30 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2019 A coś pomiędzy delphi a clip? Tylko chce czytać błędy, np ostatnio miałem błąd Abs to nawer nie wiadomo które koło oglądać bo delphi się nie łączy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 31 Maja 2019 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Skąd brałeś tego Delphi? Są lepsze i gorsze klony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gpiotrek23 Opublikowano 31 Maja 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2019 Z aliexpres 7 godzin temu, Jottar napisał: Skąd brałeś tego Delphi? lepsze i gorsze klony. Jakąś najpopularniejsza wersję brałem, to które są lepsze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Płyta główna w wersji 3.0, przekaźniki NEC. Na chińskich portalach jest pełno klonów, wszystkie wyglądają niby tak samo i kosztują podobnie. Jak się nie wie na co zwrócić uwagę można wtopić. No i potem niby działa, ale z niektórymi modułami się nie połączysz. I potem ktoś pisze, że Delphi jest do bani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gpiotrek23 Opublikowano 1 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 13 minut temu, Jottar napisał: Płyta główna w wersji 3.0, przekaźniki NEC. Na chińskich portalach jest pełno klonów, wszystkie wyglądają niby tak samo i kosztują podobnie. Jak się nie wie na co zwrócić uwagę można wtopić. No i potem niby działa, ale z niektórymi modułami się nie połączysz. I potem ktoś pisze, że Delphi jest do bani. A byłbyś tak dobry i podał mi link do takiej dobrej wersji na alliexpres? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jottar Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 Priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2019 (edytowane) Ja mam ten http://pl.aliexpress.com/item/32824723947.html adapter sprawuje się wyśmienicie z py clipem czy pyrenem i torque cena 35zł Edytowane 1 Czerwca 2019 przez Gość błąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi