Yetiq Opublikowano 5 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2008 :) Wszystkiego najlepszego :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nicpon Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Wesołych świat :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qla Opublikowano 6 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2008 Sam niedawno brałem ślub, więc wiem jak to jest :) Jednym słowem..wpadłeś :) Więc nie zostaje mi nic innego jak życzyć wszystkiego naj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piok Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 No to gratulacje i witamy w gronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hcm Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 panowie nie będzie ani lepiej ani częściej za to będzie już legalnie. wszystkiego dobrego. pozdrów żonę. i właśnie - dlaczego maił byś mieć lepiej ? żeń się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CareK Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Wszystkiego dobrego na nowej drodze życia. Mnie to czeka za rok ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rambos88 Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Dołączam się do życzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robercik Opublikowano 7 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2008 Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamson Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Gratki. No właśnie, dlaczego miałbyś mieć lepiej jak reszta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Easy Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Wszystkiego Najlepszego, teraz obowiązkowo będziesz się musiał pochwalić fotkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jkb Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Dziękuję za życzenia i gratulacje, jak widzicie, przeżyłem pierwszy miesiąc Kilka zdjęć: Do ślubu szliśmy piechotą :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gojgien Opublikowano 3 Sierpnia 2008 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2008 jkb, życzę jeszcze niezliczonej ilości takich miesięcy, pozdrowienia dla żonki od administracji forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi