Jareek Opublikowano 15 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2019 Witam serdecznie wszystkich użytkowników, mam problem jak wymieniłem w tytule z poduszką powietrzną. Standardowo Service + poducha po podpięciu komputera wyskoczyły trzy błędy i nie wiem gdzie szukać problemu, a dokładniej w czym. Taśma? Aha dodam jeszcze że nie blokuje się kierownicy i chwilę po odpaleniu słychać gdzieś z okolic bagażnika takie jakby zamykanie elektrozamka. Za wszystkie odpowiedzi i wyrozumiałość z góry bardzo dziękuje. P.S. Muszę to ogarnąć w 2tyg max nie podbił przeglądu i ma trochę racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piottro1 Opublikowano 9 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Tutaj masz już rozpoczęty temat: Właśnie jestem na etapie walki z tym błędem (Airbag+Service), mam podobny problem. Przed rozpinaniem wtyczek poduszek odłączałem akumulator. Na Twoim miejscu zacząłbym od wtyczki pod fotelem kierowcy (wgłębienie w podłodze, pod wykładziną): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi