Prosto21 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Witam. Jestem szczęśliwym powiadaczem Renault Kadraj Fl 2019. Przesiadlem się z MIV. Mam pytanie w sprawie ustawienia świateł drogowych. Po wymienie żarówek świateł mijania i drogowych udałem się do ASO celem ustawienia. Udało się ustawić prawidłowo tylko światła mijania. Gosc stwierdził że nie ma regulacji świateł drogowych które świecą mi przed auto. Czy macie jakiś pomysł jak ustawić światła drogowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotis Opublikowano 19 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Rozumiem, że masz soczewki. Jeżeli tak to odbłyśnik lampy ustawia się dla świateł mijania a światła drogowe powinny wtedy również być ustawione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prosto21 Opublikowano 19 Czerwca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2019 Tak soczewki. Mijania ustawiono prawidłowo a drogowe świecą metr przed auto... Będę dalej myślał co może być przyczyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotis Opublikowano 20 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2019 Domyślam się, że żarówki masz ok. tzn homologowane a nie jakieś chińskie. Mam Kadjara od pół roku ale nie miałem jeszcze okazji włączać świateł drogowych. Postaram się dzisiaj po zmroku sprawdzić jak świecą u mnie i napiszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sotis Opublikowano 23 Czerwca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2019 Sorry, że dopiero dzisiaj. U mnie wszystko jest w porządku, tzn drogowe świecą tak jak powinny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi