colnet Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) Usiłuję pomóc koledze w osiągnięciu drugiej kraty/klucza. Jego auto to: Renault Megane Privilege T 165, rocznik 2005, VIN number : VFIEM0W0C32948564 ( i tu mała uwaga - to on pisał i nie wiem czy numer zawiera literki duże "O" czy też są to zera, to samo z trzecią literką - to jest albo duże I albo jedynka). Chcę kupić kartę na ebay i jak na razie znalazłem kilka pozycji - jedna z nich jest tu. Proszę o korekcje jeśli potrzeba, a także jakieś potrzebne informacje techniczne czym się kierować przy zakupie takiej karty. Posiadam MaxiEcu którym ponoć można takie karty kodować. Edytowane 18 Lipca 2019 przez colnet zapomniałem dodać ten wiersz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pbet Opublikowano 18 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2019 (edytowane) 45 minut temu, colnet napisał: nie wiem czy numer zawiera literki duże "O" czy też są to zera W numerach VIN nie stosuje się liter O, I oraz Q. Taka zasada. Edytowane 18 Lipca 2019 przez pbet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TheOktik Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Privilege powinien mieć system handsfree a zatem potrzebujesz karty z transponderem pcf7943. MaxiEcu nie wiem jak teraz ale jeszcze 1,5 roku temu nie radził sobie z poliftem nie umiejąc wyciągnąć samodzielnie pin z uch. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi