Black027 Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Pytanie czysto teoretyczne Megane III 2009 radio z NAVI. Każdy zna ten model radia z wycierającymi się przyciskami :P I teraz pytanie czy można go podmienić na to nowsze bodajże z 2011-2012 roku tak aby było ono kompatybilne z resztą (NAVI i sterowaniem z kierownicy)? REGULAMIN pkt. 5.1 Użytkownicy zobowiązani są do umieszczania swoich tematów w odpowiednich działach... - przeniosłem mireczek01 zdjęcia umieszczamy na forumowym serwerze za pomocą linku "wybierz plik..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 22 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2019 Tak da się , kwestia jakie chcesz radio , jak przed lift bez usb to kostki pasują , jak ra dio z usb na przednim panelu to potrzebny adapter - mam w dziale sprzedam Co należy zrobić po wymianie radia: Megane III / Fluence III - W przypadku radia "płaskiego" i wyświetlacza bez nawigacji wymagana wymiana wyświetlacza - W przypadku gdy posiadamy nawigację to wymagane jest przeprogramowanie ekranu nawigacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black027 Opublikowano 29 Lipca 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Mam nawigację Czyli mówisz kupić radio z przed lifta :P Istnieje jakaś instrukcja albo firma która potrafi przeprogramować ekran NAVI? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinas Opublikowano 29 Lipca 2019 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2019 Do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi