kaza2 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Witajcie. Dziś z głupia podłączyłem pod py clip moja renate i wyszukalo błędy o treści Df007, df034. Gdzieś wyczytałem że niby ciśnienie paliwa. Niedawno montowalem gaz. Czy to ma jakiś wpływ? Dziwne właśnie ze nie odczulem jakiś niepokojących objawów.... Czym one mogą się objawiać? Auto megane 2 ph2 1.6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 To nie są błędy silnika benzynowego, prędzej moduł UPC lub ABS. Po podłączeniu pyclip pokazuje w jakich podzespołach masz błędy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Jeszcze mam df624. Czyli co jedynie clip? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Olać jak nic się nie dzieje albo clip lub inny dobry program diagnostyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Ddt? No nic się nie dzieje ale jakoś psychicznie mi to przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aniewa Opublikowano 9 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2019 DDt4all odczyta błędy z poszczególnych modułów i wykasuje. Pyren tez pokazuje w jakim module masz błąd i wówczas łatwiej o interpretację. Na przykład DF007 w sterowniku silnika oznacza błąd ciśnienia paliwa w dieslu bo w benzynie tego nie mierzy. Ten sam błąd w ABS oznacza obwód czujnika lewego tylnego koła, w tablicy wskaźników to błąd czujnika poziomu paliwa, w systemie pomiaru ciśnienia w kołach błąd czujnika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 10 Sierpnia 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2019 (edytowane) Z tego co pamiętam jedno mam w UPC a drugi w desce rozdzielczej. Kablem VAG kkl usunę? Mam jeszcze Fiata i tam ten kabel mialem Edytowane 10 Sierpnia 2019 przez kaza2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandiego82 Opublikowano 21 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2019 Dnia 10.08.2019 o 07:35, kaza2 napisał: Z tego co pamiętam jedno mam w UPC a drugi w desce rozdzielczej. Kablem VAG kkl usunę? Mam jeszcze Fiata i tam ten kabel mialem W 99% jest to samo wejście, a co Ci da kabel ? Program masz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 25 Października 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 Ddt2000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dandiego82 Opublikowano 25 Października 2019 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2019 (edytowane) Kolego poszukaj coś takiego na alledrogo ELM327 iCar2 Vgate OBD2 Interfejs Bluetooth POLSKI. Pobierz program na telefon że sklepu Play np.Car scaner (bardzo dobry) i przez blotooth ma od kasowania błędów po bardzo szeroki podgląd parametrów. Oczywiście elm327 nie musi być taki jak wyżej ale uważam, że wystarczy do celów indywidualnych na początek 5 minut temu, Dandiego82 napisał: Edytowane 25 Października 2019 przez Dandiego82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaza2 Opublikowano 16 Listopada 2019 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2019 Niestety nie da się elmem podlaczyc. Np torque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi