sergiu83 Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 Jak bardzo chcesz mieć sterowanie przy kierownicy, to da się to zrobić i z niefabrycznym radiem. Może więcej info na ten temat ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jjs Opublikowano 24 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 24 Października 2008 cięcie np tutaj http://www.connects2.com/c2search.aspx?cat...5&modID=582 Nie cytujemy posta w całości, pisząc bezpośrednio pod nim. Naruszasz regulamin. - gojgien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sergiu83 Opublikowano 25 Października 2008 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2008 wszystko ładnie pięknie tylko jak to podłączyć, a właściwie jak do tego wpiąć pilota ewentualnie którą wersje adaptera wybrać? nie miałem fabrycznego radia, wyświetlacza radia tym samym też niem. posiadam Clariona i pilota z cienką, podłużną czerwoną wtyczką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shark79 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 posiadam megane 99r. , która kupiłem 0.5 roku temu i chciałbym się dowiedzieć czy może ktoś na forum montował do tego modelu fabryczny pilot i czy można go łatwo zamontować nawet dla takiego laika jak ja . Jeśli ktoś już robił takie cuda wianki w swoim megane 99r. 1.6 16v związane z radiem to proszę o pomoc lub rade. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meganecoupe02 Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 shark79, jak będziesz miał pilota to wystarczy go przykręcić na dwie śrubki do obudowy kolumny kierowniczej i tyle. Później kabel ciągniesz do oryginalnego wyświetlacza, wpinasz kostkę, a wyświetlacz do radia, powinno działać. Prawdopodobnie były dwa rodzaje tych obudów, jednak myślę że taką bez wycięć można przystosować do pilota. Masz oryginalne radio i wyświetlacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roser Opublikowano 17 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 W teorii wygląda to bardzo prosto, kupujesz pilota, puszczasz kabel pod konsolą i tą wtyczkę od pilota wpinasz do radia, a samego pilota przykręcasz za kierownicą. Natomiast w praktyce (piszę tak ponieważ nigdy nie bawiłem się takim autem bez pilota), sprawdź czy radio ma miejsce na pilota (na moje na 100% ma), i zobacz czy przełączniki zespolone mają miejsce na przykręcenie pilota(to mnie akurat zastanawia). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi