MPower Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Witam mam takie pytanie jak do meganki 1.4 zalozy sie obrotomierz i licznik od np. 1.9 to moze on oszukiwac i moje pytanie polega na tym czy da sie jakos to ustawic aby poprawnie pokazywalo obroty silnika i predkosc ??? Na forum można pisać polską czcionką- lepper_pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lepper_pl Opublikowano 8 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2008 Liczniki od diesla nie będę poprawnie funkcjonowały w silniku benzynowym. Jeżeli chcesz zmienić zegary to na takie same od takiego samego auta z tym samym silnikiem. Nie kupuj zegarów od anglika gdyż są inne niż te montowane do aut krajowych. W samych zegarach nie ma możliwości regulacji. Zresztą zegary od benzyny są tańsze niż od diesla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 9 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 to na takie same od takiego samego auta z tym samym silnikiem. ja mam od Coupe ph1 2.0 16V białe z obrotkiem i śmigają jak ta lala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MPower Opublikowano 9 Lipca 2008 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2008 Ale ja moge od auta z tym samym silnikiem bo chce miec obrotomierz w megance ph I z silnikiem 1.4 w ktorym seryjnie obrotomierzy nie bylo . Oczywiscie w gre wchodzi rowniez opcja dodatkowego licznika ktory umieszcze gdzies na desce mierzacy obroty. To jest dosc powazna sprawa i nie chce nic zepsuc :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek42007 Opublikowano 11 Lipca 2008 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2008 Ale ja właśnie tak robiłem jak Ty chcesz.... http://megane.com.pl/viewtopic.php?t=4714&...ght=inne+zegary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi